...eller ring in din förfrågan
08-510 607 00

Säkerhet

Personuppgiftspolicy

Servicestart kommer aldrig att sälja eller vidarebefordra någon användares personuppgifter eller e-mail adress utan dennes direkta medgivande. Genom registrering av personuppgifter på Servicestart ger användaren sitt samtycke till att Servicestart i den mening som avses i personuppgiftslagen (1998:204) behandlar dessa i syfte att tillhandahålla tjänster kopplade till Servicestart och eventuellt textmaterial baserat på denna sida. Användaren kan när som helst återkalla lämnat samtycke eller få besked om hur uppgifterna används genom att skicka ett e-postmeddelande till Servicestart med angivande av att sin önskan. Servicestart är personuppgiftsansvarig enligt lagen.

Cookies

Servicestart använder cookies för att effektivisera internetanvändningen. En cookie är en liten fil som webbservern på den webbplats du besöker sparar på din hårddisk. Nästa gång du besöker samma webbplats, till exempel Servicestart.se, vet servern att du varit där tidigare och kan göra anpassningar till detta. Detta gör till exempel att du slipper se viss reklam flera gånger, att vissa inställningar på sidan som du gjort sparas och att du kan fortsätta att vara inloggad på ditt användarkonto trots att du navigerar mellan olika sidor.

Cookies används även för statistikändamål. För Servicestarts del innebär det bland annat att vi kan hålla reda på antal besökare och vilka delar av vår webbplats som är mest välbesökta. Denna besöksstatistik innehåller inga uppgifter om eller kopplingar till födelsenummer, personnamn, e-postadress, eller annan personlig information, utan används som underlag vid annonsförsäljning och för att förbättra vår webbplats.

En användare kan själv välja att tillåta eller stoppa cookies. Normalt accepterar webbläsare cookies automatiskt, men de kan stoppas genom att man förändrar inställningarna. Om en användare väljer att inte acceptera cookies, kan Tjänsten eventuellt inte fungera på avsett sätt.

Fler än 350.000 användare över hela Sverige

Omdömen

  • Toppen!

    Eva

  • Det gick smidigt och på ett professionellt set

    Ali

Servicestart hjälper dig få en bra start när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i er fastighet. Så här går det till:

Det är gratis att skicka förfrågan och du förbinder dig aldrig till att anlita någon av de företag som ger dig förslag. Företagen betalar en liten avgift för att kunna kontakta dig och lägger ned tid på att skriva en offert. Använd därför tjänsten på ett ansvarsfullt sätt och svara på deras erbjudande, även om du inte väljer att gå vidare med dem.

Dina uppgifter behandlas tryggt. Ditt namn och kontaktuppgifter visas maximalt för fem företag och endast efter att de bekräftat ett seriöst intresse för att hjälpa dig. Du får ett email från Servicestart så fort ett företag vill hjälpa dig. Du ser företagets namn och kontaktuppgifter och tillgång till omdömen från tidigare kunder. Din förfrågan stängs automatiskt när fem företag har anmält sitt intresse men du kan själv stänga din förfrågan närsomhelst stänga din förfrågan innan dess.

Frågor? Eller vill du ha hjälp att fylla i din förfrågan?
Kontakta oss vi hjälper dig gärna.

Telefon : 08-510 607 04 (kl 9-17 mån-fre)
Email: support@servicestart.se (alla dagar)

Mer tips för ett lyckat tjänsteköp

En välskriven förfrågan får fler och bättre svar. Skriv därför en tydlig projektbeskrivning. Du kan dra nytta av de för-definerade frågorna för att få med så mycket information som möjligt om ditt uppdrag. Lägg även till din egen beskrivning i fritextrutan.

Jämför prisförslag, omdömen och kvalifikationer

När du fått kontakt med ett antal intresserade företag kan du jämföra dem. Genom Servicestart får du tillgång till företagsuppgifter och omdömen från tidigare användare. Be även företaget att skicka dig ytterligare bevis på sina kvalifikationer som t.ex yrkesbevis och licensieringar.

Boka ett personligt möte

Ett möte ger dig möjlighet att ställa frågor direkt till leverantören och utvärdera deras lämplighet. Mötet ger även leverantören möjlighet att ge dig en bättre offert. Många leverantörer kan inte ge ett exakt prisförslag om de inte ges möjlighet att på plats få utvärdera projektet. Detta gäller främst byggprojekt.

Välj din leverantör och skriv ett avtal

När du känner att du har hittat rätt leverantör är det viktigt genomförandet också blir lyckat. Gör en detaljerad överenskommelse med din leverantör om tidplan, typ av ersättning, besiktning och garantier. Här hittar du mer tips

Lycka till med ditt projekt!